Styrelsemöte 8/6 2020

posted in: Blogg, Okategoriserade | 0

Under måndagskvällen var det dags för styrelsemöte och denna gång var vi ute på Yndebanan där vi passade på att grilla några korvar. Sommaren ville dock inte riktigt vara med oss så vi fick hålla oss inomhus mesta tiden. En stor del av mötet gick åt med att planera ytterligare förbättringsåtgärder samt att förbereda kommande tävlingar. 

Delar av styrelsen och en grill

Några punkter ur protokollet

-Vi fortsätter att planera för Sydsvenska Mästerskapen i banskytte Gevär som vi arrangerar tillsammans med Bromölla Skytteförening. Tävlingen går av stapeln den 5 Juli under förutsättning att de då rådande förhållandena med Corona hindrar det.
-Förbättring av 300m-vall med flis planerat att genomföras under Juni. Flis ger oss både en säkrare vall och stoppar växtlighet och ger oss ett enklare underhåll.
-Ny låneutrustning. Vi kommer att köpa in en Sauer 200 STR samt två kikarsikten så att vi kan erbjuda träning på både korthålls- och 300m-banan med valfritt riktmedel kikare/diopter.
-Vi färdigställer pentry i korthållshallen så att vi bättre kan servera våra gäster på kommande tävlingar.
-Vi kommer att presentera en möjlighet att stötta föreningen genom att köpa klubbkläder inom kort.

Träningsverksamhet

Vår träningsverksamhet är i full gång med korthållsträning på onsdagar (17.00-18.00) och 300m på torsdagar (17.30-19-00). Välkommen förbi om du vill se hur det går till, kanske prova på, eller bara träna i största allmänhet.

Glöm inte att du kan prenumerera på denna blogg genom att anmäla din mailadress i rutan uppe till höger på sidan.

Lämna ett svar