Nu har SSM i 300m bana börjat (och det går bra!)

posted in: Blogg | 0

I år går Sydsvenska Mästerskapen i Banskytte 300m som hemmabanetävling mellan den 15e och 18e Juli. Vi låg på i startgroparna och genomförde vår del med tre skyttar i kikarklass.

I år är första gången som kikarskyttar har mästerskapsstatus och såklart maxar vi startfältet. Det var en perfekt skyttedag med fullständigt vindstilla även om det kanske var lite i varmaste laget i skjuthallen. Men men, man får ta förutsättningarna som de är.

Våra tre skyttar Jens, Calle och Alvin gjorde tävlingsbedut i kikarklass idag och de har kämpat hårt den senaste veckan med att ta gevärskortet och klura ut hur man betalar licens på Skyttesportförbundets ibland mycket underliga hemsida.

Det är fortfarande flera dagar kvar innan slutresultatet kommer för SSM, men vi kan nästan lova redan nu att Sölvesborgs Skytteförening kommer att ligga bra till i resultatlistorna.

Lämna ett svar