Årsmöte 15 feb 18.00

posted in: Blogg | 0

Som tidigare meddelat avser vi hålla vårt årsmöte den 15e februari klockan 18.00.

Vi kommer företrädesvis att använda Teams för att genomföra mötet digitalt men vi kommer att ha luftgevärshallen öppen för de som önskar delta men inte har möjlighet att använda Teams.

Du kan ansluta till ett Teamsmöte med de allra flesta datorer och är du osäker kontakta Henrik på hnyberg [at] kikarskyttsyd.se några dagar innan för en provkörning.

Vi kommer inte att publicera länken till årsmötet publikt därför behöver du anmäla dig i förväg till hnyberg [at] kikarskyttsyd.se Meddela om du vill delta digitalt eller om du vill komma till luftgevärshallen på Bokelundsskolan istället. Välkomna!

Glöm inte medlemsavgiften

Vi saknar fortfarande en del medlemsavgifter så har du inte betalt ber vi dig göra det nu. Utan betald medlemsavgift har du inte rösträtt på årsmötet.

Medlemsavgifter
Det är dags att betala årets medlemsavgift. Årets medlemsavgifter som de fastställdes på förra årsmötet är: Junior 100kr, Senior 300kr, Familj 500kr

Swishnr: 123 489 60 98

Bankgironr: 5337-7891 Betalar du med bankgiro så skicka ett mail enligt nedan så vi vet vem som har betalat.

Vänligen ange avsändare, om du betalar för en familj meddela gärna vilka som ingår i ett mail till mig på ordforande [at] sbgskytte.se

Lämna ett svar