Vi är igång på Yndebanan!

posted in: Blogg, Okategoriserade | 0

Efter en tids arbete med att uppdatera banan i Ynde utifrån de krav som Polisen ställde vid inspektionen är nu banan åter igång. Vi har bland annat fått ett nytt kök i korthållshallen så att vi kan servera förfriskningar när vi håller tävlingar. Vi har även monterat rikoschettskytt på våra 300m-tavlor och satt upp en mängd varningsskyltar i skogarna runt banan. Stort tack till de som hjälpt till med detta!

Återinvigning
Under annandagen höll vi en liten återinvigningsceremoni på 300-metersbanan och passade på att provköra utrustningen. Lite drygt två timmar höll vi på och testade våra elektroniska tavlor och våra nybyggda barrikader för träningsskytte.

Träningstillfällen
Vi kommer inom kort att påbörja träning på både korthålls- och 300m-banan.
Korthållsträning onsdagar 17.00-18.30
300m träning torsdagar 17.30-19.00
Självklart är du välkommen oavsett om du skjuter med diopter eller kikarsikte. Har du frågor passa på att svänga förbi när vi har träning eller skicka ett mail till kontakt(at)sbgskytte.se

Lämna ett svar