Gränsskottet dag 2- Kikarskyttar

posted in: Blogg, Okategoriserade | 0

Under söndagen avgjordes kikarskyttarnas dag och vi hade 13 deltagare från 4 landskap och 2 länder, i åldrarna 14 till 60 år. Snacka om att skytte är något för alla! Vädret var perfekt upplagt för höga resultat och nog blev det det alltid. Efter grundomgången hade 4 skyttar skjutit full och särskiljningen inför finalomgången fick göras på innertior.

Efter 30 skott var det dags att skjuta skott för skott och 3 deltagare hade fortfarande skjutit fullt; Vår danske skytt Mathias och Sander hade vardera 20 tioettor och Henrik låg hade halkat efter med 15. Under de följande skotten bytte skyttarna i toppen plats flera gånger och efter ett mycket stabilt skytte vann till slut Sander med 349 poäng och 23 tioettor före pappa Henrik på 349p och 16 tioettor och Christian på en tredje plats med 348p. Lag Kikarskyttsyd med Sander, Henrik och Christian tog såklart också hem lagtävlingen

Så för att summera upp helgens tävlingar så tog skyttar som tränar regelbundet på Yndebanan hela 7 individuella medaljer i olika klasser.  I lagtävlingen blev det 3 segrar.

Vi på Sölvesborgs- och Bromölla Skytteföreningar tackar Christianstads SKS för lånet av Wendesbanan och alla som hjälpte till att arrangera, felsöka och hjälpa till under helgen.

Lämna ett svar